УкрНДНЦ
хіммотології і сертифікації ПММ і ТР

Український науково-дослідний та навчальний центр
хіммотології і сертифікації паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин
RU EN

УкрНДНЦ хіммотології і сертифікації ПММ і ТР представив НАУ та наукові здобутки на Міжнародній конференції SAKON’2016

   В черговий раз цього року у вересні 2016 р. спільна делегація представників Українського науково-дослідного і навчального центру хіммотології та сертифікації ПММ і ТР, кафедри екології Навчально-наукового інституту Екологічної безпеки,  НУ «Львівська Політехніка» та Національного транспортного університету  на чолі з професором Сергієм Бойченко відвідала Міжнародну конференцію SAKON’2016, що проходила на базі Жешувського технологічного університету (м. Жешув, Польща).

DSC07536
Конференція традиційно була присвячена проблемам забезпечення ефективного функціонування транспортного сектору в аспектах раціонального використання традиційних і альтернативних джерел енергії для транспортних засобів, а також зменшення негативного впливу на довкілля внаслідок експлуатації транспортних засобів.
DSC07653
Від НАУ були представлені доповіді: «Microbiological corrosion and importance of monitoring of microbial contamination for reliability aviation technology», «Способи підвищення експлуатаційних властивостей бензинів», «The comparative characteristic of ecological risks in the use of traditional and alternative fuels», «Екологістика, утилізація та рециклінг транспортних засобів: особливості в авіації».
DSC07516
Учасники конференції обмінялися досвідом і поставили собі на меті продовжити співпрацю.