УкрНДНЦ
хіммотології і сертифікації ПММ і ТР

Український науково-дослідний та навчальний центр
хіммотології і сертифікації паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин
RU EN

Делегація Національного авіаційного університету відвідала Жешувський технологічний університет

Делегація Національного авіаційного університету на чолі з професором Сергієм Бойченком відвідала Жешувський технологічний університет (м. Жешув, Польща) та взяла участь у роботі XXVIII Міжнародної конференції SAKON’2017. Представники делегації у спільному українському представництві від Українського науково-дослідного і навчального центру хіммотології та сертифікації ПММ і ТР, НУ «Львівська Політехніка» та Національного транспортного університету презентували доповіді про наукові доробки у сфері ефективного функціонування транспортних засобів в аспектах раціонального використання традиційних і альтернативних паливно-мастильних матеріалів, а також зменшення негативного впливу на довкілля.

Разом з тим під час конференції було проведено низку зустрічей, зокрема, із проректором з міжнародного співробітництва   професором Грегором Осташем та керівниками Erasmus+-офісу. За результатами перемовин було задано вектор майбутньої співпраці, а саме: участь у спільних науково-дослідницьких проектах, міжнародних програмах академічної мобільності викладачів, аспірантів і студентів.  Було досягнуто згоди щодо початку роботи над розробленням програм подвійного диплому та дуальної освіти за освітніми рівнями магістра та доктора філософії.

Учасники конференції обмінялися досвідом, закріпили освітньо-науково-технологічну комунікацію та поставили собі на меті розвивати співпрацю.

 

DSC08094 DSC08206 DSC08084 DSC08069 DSC08009 21981849_1945955172345183_936549655_o_(1) DSC08227