УкрНДНЦ
хіммотології і сертифікації ПММ і ТР

Український науково-дослідний та навчальний центр
хіммотології і сертифікації паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин
RU EN

Поглиблення хіммотологічної та екологічної міжнародної співпраці

З 4 по 10 лютого 2018 р. НАУ відвідав представник Вільнюського технічного університету ім. Гедимінаса (Вільнюс, Литва), в особі заступника декана Факультету транспортної інженерії, доктора технічних наук, професора Едгара Соколовського.

Візит проходив у рамках програми міжнародної академічної мобільності Erasmus+. Наш литовський колега взяв участь у низці заходів, серед яких дружня зустріч  з науковим керівником УкрНДНЦ хіммотології та сертифікації ПММ і ТР НАУ та завідувачем кафедри екології С. В. Бойченком та відвідування Випробувальної інтерактивної лабораторії «Авіатест».

Основною метою візиту було викладання циклу лекцій студентам кафедри екології спеціальностей «Хімічні технології альтернативних енергоресурсів» та «Екологія, охорона навколишнього середовища та раціональне природокористування».

У результаті візиту було домовлено про продовження співпраці між представниками кафедри екології НАУ та факультету транспортної інженерії Вільнюського технічного університету ім. Гедимінаса, зокрема щодо подальшої участі у міжнародних освітніх проектах та взаємної участі викладачів та студентів у наукових конференціях. Соколовський