УкрНДНЦ
хіммотології і сертифікації ПММ і ТР

Український науково-дослідний та навчальний центр
хіммотології і сертифікації паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин
RU EN

Хіммотологічна наукова школа представляє свої здобутки на міжнародному рівні!

У період з 09 по 11 липня 2018 року делегація від НАУ на чолі з науковим керівником УкрНДНЦ хіммотології і сертифікації ПММ і ТР, професором С. Бойченком вже вчетверте взяла участь у IV Міжнародному Симпозіумі зі Сталої Авіації, що традиційно організовується представниками Університету Анадолу (м. Ескішехір, Туреччина) під керівництво професора Хікмета Каракоча. Цьогоріч Симпозіум гостинно приймали в стінах Римського університету «Сапієнса» (м. Рим, Італія).

Представники Хіммотологічної наукової школи гідно репрезентували доповіді за результатами своїх досліджень, чим викликали схвальні відгуки вископоважних науковців з наукових установ різних країн світу.

Особливо зацікавила учасників Симпозіуму пленарна доповідь керівника Хіммотологічної наукової школи професора Сергія Бойченка “Conceptual bases of alternative motor fuels implementation: modern challenges,problems and perspectives”, що була присвячена актуальним питанням розроблення та упровадження альтернативних авіаційних палив в Україні та світі. Директор УкрНДНЦ хімотології і сертифікації ПММ і ТР Ірина Шкільнюк доповідала про наукові доробки за темою “Management of biological risks in sphere of jet fuels supply”, доцент Анна Яковлєва реперзентувала результати досліджень за темою “Study of operation parameters of jet engine using conventional and alternative jet fuels”.

Участь у коференції дала можливість здобути міжнародний досвід та поспілкуватися з фахівцями щодо проблем безпеки наземного обслуговування літаків, мінімізації ризиків безпеки польотів, людського фактору в авіаційній безпеці, умовах стабільного розвитку авіації

Продовжуємо нашу наукову роботу та чекаємо на наступну зустріч!

IMG_7270 IMG_7284а IMG_7331а IMG_7333а IMG_7410а IMG_7419а IMG_7437а IMG_7475а IMG_7504аIMG_7271а IMG_7340